Παρασκευή
26 Ιουνίου 2026

Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-72: Την ισοπέδωσε με σούπερ Μιλουτίνοφ (video)

«Οδοστρωτήρας» ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 20 πόντους και 20 ριμπάουντ – Εντυπωσιακός και ο Κάνααν, που είχε επίσης 20 πόντους

Αθλητισμός

Ολυμπιακός… ξανά! Μετά τις δύο ήττες στην Ισπανία την προηγούμενη εβδομάδα οι Ερυθρόλευκοι πήραν μια εύκολη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μιλουτίνοφ, Κάνααν και Πίτερς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε και δεύτερη νίκη επί των Ισραηλινών και είναι από πάνω σε πιθανή ισοβαθμία.

Ο Σέρβος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, έχοντας 8/13 δίποντα και 4/5 βολές, ενώ επίσης κατέβασε 20 ριμπάουντ. Αξιος συμπαραστάτης τους ο Κάαναν, με 20 πόντους (3/3 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ασίστ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Allwyn και οι 5 κορυφαίες αθλητικές ομοσπονδίες στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό όραμα

Σε μια λαμπερή εκδήλωση με εορταστικό χαρακτήρα, η Allwyn ένωσε πρόσωπα, ιστορίες και αξίες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.

Φόρτωση άρθρων...