Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Μετρά αντίστροφα για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα του «Europa League» (vid)

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης μετρούν αντίστροφα για τους αυριανούς επαναληπτικούς στα κύπελλα Ευρώπης. Η αποστολή των πρωταθλητών αναχωρεί σε μία ώρα για τη Μπρατισλάβα με τον Κώστα Μανωλά. Με ερωτηματικά για την ενδεκάδα προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τη Σλάβια στη Λεωφόρο

Αθλητισμός

Με τον Κώστα Μανωλά να τίθεται στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Γ’ προκριματικού του «Εuropa League», κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στον Πειραιά θα μείνουν οι Παπασταθόπουλος, Γκάρι Ροντρίγκες, Βρσάλικο και Ανδρούσος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχωρεί το μεσημέρι για τη Μπρατισλάβα.

Η Σλόβαν επανήρθε την Κυριακή στην κορυφή του σλοβακικού πρωταθλήματος και τώρα στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη, για να υπερασπιστεί το 1-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με απαρτία μετά από αρκετές ημέρες, αλλά και με ερωτηματικά για την ενδεκάδα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας, για τον Γ’ προκριματικό του «Conference League».

Αλεξανδρόπουλος και Σένκεφελντ έχουν αναρρώσει από την ίωση, ενώ ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Παλάσιος και τον Βέρμπιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η Σλάβια, έχοντας υπέρ της το 2-0 της Πράγας, έφτασε χτες το βράδυ στην Αθήνα και πέρασε ήδη μία βόλτα από το «Απόστολος Νικολαΐδης», που θα είναι κατάμεστο από 16.000 οπαδούς.

Ο Άρης θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο Δασυγένειο, με το απουσιολόγιο του Χερμάν Μπούργος να είναι άδειο από ονόματα. Οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το 2-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ από το πρώτο παιχνίδι του Ισραήλ.

Ο κόσμος του Άρη θα δώσει μαζικό παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στην ανατροπή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...