Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Ντύθηκε στα Ερυθρόλευκα ο Τζόελ Μπολομπόι (Video)

O 28χρονος σέντερ Τζόελ Μπολομπόι, που αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ, είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ελεύθερο κατάκτησε ο Δημήτρης Μάρκος στους Μεσογειακούς Αγώνες που ρίχνουν αυλαία απόψε το βράδυ με πλούσιο απολογισμό για τα ελληνικά χρώματα

Αθλητισμός

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, είναι γεγονός.

Ο Τζόελ Μπολομπόι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, ενισχύοντας το ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα από τη θέση του σέντερ – φόργουορντ. Ο 28χρόνος πρώην παίκτης της Τσε ες κα είναι εξαιρετικά αθλητικός και πρωταγωνίστησε συχνά στους αγώνες της Euroleague.

Ο Δημήτρης Μάρκος τερματίζει 2ος στα 200 μ. ελεύθερο και κατακτά το ασημένιο μετάλλιο, 5ο συνολικά στην επιτυχημένη του πορεία στους Μεσογειακούς Αγώνες. Με αυτό η Ελλάδα έφτασε τα 31 μετάλλια στο σύνολο, 10 χρυσά, 11 ασημένια και 10 χάλκινα. Η αυλαία των Μεσογειακών Αγώνων της Αλγερίας πέφτει απόψε το βράδυ με την Τελετή Λήξης.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής πόλο, Μάνος Ζερδεβάς, υπέστη ρήξη τένοντα στον δικέφαλο, στον προημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη.

Ο έμπειρος πολίστας, χειρουργήθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία ενώ αίσιο τέλος είχε και η επέμβαση του συμπαίκτη του Γιάννη Φουντούλη, στον δεξιό αντίχειρα.

Οι διεθνείς πολίστες του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν θα πάρουν μέρος στο επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Σπλιτ στα τέλη Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Φόρτωση άρθρων...