Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 4-0: Ηρθε ο Μεντιλίμπαρ, «επέστρεψε» ο Θρύλος

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ σκόρπισε τον ΟΦΗ, με 4 υπέροχα γκολ από Μασούρα, Ελ Καμπί, Ποντένσε και Φορτούνη και εντυπωσιακή απόδοση, μέσα σε διάστημα μιας ώρας!

Αθλητισμός

Η… αύρα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και παρακολούθησε τον αγώνα από σουίτα, παρέα με τους τρεις συνεργάτες του, ήταν αρκετή για να απογειώσει τον Ολυμπιακό.

Υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σαν… λυσσασμένα σκυλιά στο γήπεδο και μέσα σε δέκα λεπτά ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι με τα γκολ του Μασούρα (5′) και του Ελ Καμπί (10′).

Ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα από Ποντένσε και Φορτούνη, το ένα πιο ωραίο από το άλλο για να έρθει το απολαυστικό 4-0, λίγες ώρες πριν αναλάβει καθήκοντα η νέα τεχνική ηγεσία.

Ο κόουτς της Κ19 που ανέλαβε την ομάδα στο μεταβατικό στάδιο από την αποχώρηση του Καρβαλιάλ, μέχρι να αναλάβει επίσημα ο Ισπανόςπροπονητής, παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 και όλα τα βαριά χαρτιά επί σκηνής. Διατήρησε στα άκρα της άμυνας Ροντινέι και Ορτέγκα, όπως και τον Κάρμο σε θέση αριστερού στόπερ, ενώ δίπλα του προτίμησε τον Μπιανκόν από τον Ρούμπεν Βέζο, την ώρα που Ντόη(τιμωρημένος) και Ρέτσο (ανέτοιμος) έβλεπαν το παιχνίδι από την εξέδρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...