Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: «Ώρα Ευρώπης» για τους Πρωταθλητές (video)

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν αύριο την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Άβιλα και Κούντε προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα

Αθλητισμός

Προσωρινή τοποθεσία Ρέντη, επόμενος σταθμός Ισραήλ. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για το Χάιφα. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι στο αυριανό, πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση μια εβδομάδα μετά, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς, η αποστολή της ομάδας έχει υποστεί τροποποιήσεις, αφού υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία ολοκληρώθηκε και σήμερα η ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη χώρα μας, ενώ το πρώτο φιλικό εντός συνόρων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Βόλο.

Ταυτόχρονα, αν και με… καθυστέρηση, ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και μέχρι το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς, λογικά με τη Σλάβια Πράγας, θα έχει γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφή.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία και στην χθεσινή προπόνηση ενσωματώθηκαν δύο νέα πρόσωπα. Ο Νορντίν Άμραμπατ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ ο Αλεξάντερ Φράνσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση 2741 του Τζόκερ το βράδυ της Τρίτης. Στην πρώτη κατηγορία (5+1) σημειώθηκε τζακ ποτ. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 2 τυχεροί που κερδίζουν...

Φόρτωση άρθρων...