Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στέψη ή παράταση στο ΣΕΦ;

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στο Game 3 των τελικών και ψάχνει τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21:00, ΕΡΤ 3) για το Game 3 και με νίκη… καθαρίζει τη σειρά των τελικών της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ με την εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και τη φοβερή εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, είναι στο 2-0 και… βγάζουν σκούπες στο ΣΕΦ, ώστε να πανηγυρίσουν το νταμπλ στην επιστροφή τους.

Οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν τη σειρά απόψε, για να μην μπουν σε μπελάδες και να φθάσουν στο απίστευτο 7-0 σερί τις νίκες επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η νίκη απόψε στο ΣΕΦ, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει τη στήριξη του κόσμου του, ο οποίος έκανε sold out για το ματς μέσα σε λίγες ώρες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο έλληνας τεχνικός περιμένει να δει αν θα είναι στην αποστολή ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, που είχε μείνει εκτός και από το προηγούμενο παιχνίδι, όμως πέρα από τον Γάλλο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θέλει να χαλάσει το πάρτι του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το αποψινό ματς, πέρα από όλα τα άλλα, ενδέχεται να είναι και ιστορικό σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, καθώς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το τελευταίο στην τεράστια καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη.

Διαιτητές του Game 3 θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Ζαχαρής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...