Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Λαμία – Παναθηναϊκός θα αναδείξουν το ζευγάρι του τελικού

Στο Κύπελλο Ελλάδος, την Τετάρτη θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού, καθώς, θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Λαμία, με το πλεονέκτημα της νίκης με 1-0 στην πρώτη συνάντηση με την αντίπαλο του

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν το απόγευμα της Τρίτης, την προετοιμασία τους για την αυριανή ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Φορτούνη, Αγκιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά, που δεν είχαν αγωνιστεί στο 0-0 της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα.

Στον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αυριανό αγώνα είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Σίγουρα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί και Ζαμπά.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός, Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ.

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει της ρεβάνς με τη Λαμία και δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο σχήμα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα με 1-0. Το αυριανό παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα διευθύνει ο Σκοτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν, που έχει σφυρίξει φέτος άλλους δύο αγώνες της Super League, το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης τον Νοέμβρη και την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης για τα πλέι οφ.

Στην ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινωθούν ως το τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις για τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Αργεντινός Ματίας Αλμέιδα φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...