Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν 2022-23 παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με σύνθημα τη λέξη «Πάθος»

Αθλητισμός

«Πάθος για τον Ολυμπιακό. Πάθος για το κόκκινο και το λευκό. Πάθος για το 48ο. Πάθος για επιτυχίες, νίκες, νίκες, κορυφές».

Πάθος, μια λέξη που ακολουθεί και αποτελεί κομμάτι της ταυτότητας του Ολυμπιακού, επιλέχθηκε από τους ερυθρόλευκους για να αποτελέσει το κεντρικό σύνθημα της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, η διάθεση των οποίων αρχίζει την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

«Η λέξη πάθος είναι μία λέξη η οποία μας συνοδεύει στην καθημερινότητά μας. Την επιλέξαμε γιατί είναι μία χρονιά στην οποία σηματοδοτείται και η μεγάλη μάζα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, δεν έχει τελειώσει ακόμη αυτό που έχουμε, αλλά έτσι φαίνεται πως θα επιστρέψει όλος ο κόσμος. Οι περισσότεροι από εμάς βαπτίστηκαν σε ένα γεμάτο γήπεδο, με πάθος και αγάπη για τον Ολυμπιακό».

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ανέλυσε ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας, η ΠΑΕ επέλεξε να μην αυξήσει τις τιμές, αλλά να προχωρήσει σε εκπτώσεις, ειδικά προς τους παλαιούς κατόχους, αλλά και σε μια σειρά από πολύ σημαντικά προνόμια.

«Θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν αυξήσεις παρά μόνο μειώσεις και εκπτώσεις για τον κόσμο που στήριξε και ήταν εκεί την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Και αυτοί οι άνθρωποι θα επιβραβευτούν από τον σύλλογο».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα διαρκείας θα αποτελέσουν οικονομικό οξυγόνο και για τα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Το διαρκείας εκτός από το κλειδί για το γήπεδο, είναι και ο τρόπος που ενισχύουμε και δίνουμε αίμα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Τα τελευταία 12 χρόνια ο Ερασιτέχνης έχει μεγαλουργήσει και έχει αλλάξει την αθλητική ιστορία του τόπου και του κόσμου. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος με τόσες επιτυχίες. Αυτό συμβαίνει γιατί τα τμήματα του Ερασιτέχνη έχουν τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του κόσμου με τα διαρκείας και τις κάρτες μελών και φιλάθλου».

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-23, ξεκινάει από την Πέμπτη στις 10:00 σε εκδοτήρια και ίντερνετ. Και αφορά και παλαιούς και νέους κατόχους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ετσι βγαίνουν Ευρώπη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Η δεύτερη ευκαιρία μέσω των τελικών

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους για την τρίτη θέση και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος – Ολα τα σενάρια και η δεύτερη ευκαιρία μέσω τω...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2755 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η...

Φόρτωση άρθρων...