Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: «Λύτρωση» στο 90+8' για τους Πειραιώτες

Με γκολ του Ρόνι Λόπεζ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 του ΠΑΣ για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 73 βαθμούς. Ο ΠΑΣ έμεινε στους 43 βαθμούς. 

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ γρήγορα με τον Ελ Αραμπί στο 7’. Ο Μαροκινός βρήκε στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Ροντρίγκες και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε σταθερά. Στο 14’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρβάλιο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες. Στο 43ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Ροντρίγκες.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν ένα λάθος των παικτών του ΠΑΣ στη μεσαία γραμμή. Ο Καρβάλιο έδωσε τη μπάλα στον Μασούρα, ο τελευταίος τροφοδότησε τον Ροντρίγκες που πλάσαρε επιτυχημένα εντός περιοχής.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει με τη δεύτερη τελική του στο ματς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πίρσμαν βρήκε τον Στάνκο στα αριστερά της περιοχής κι αυτός βρήκε τον Περέα που πλάσαρε από κοντά νικώντας τον Βατσλίκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έφτασε στην πρώτη τελική με τον Ροντρίγκεθ. Στο 61’ ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ με τον Ελ Αραμπί αλλά ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Γκαρντάβσκι ενώ ο Ολυμπιακός επιχείρησε να βρει γκολ με τον Μασούρα και τον Εμβιλά. Η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό.

Ο Στάνκο έκανε σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Σνάιντερ που πλάσαρε επιτυχημένα. Στο υπόλοιπο ματς οι Πειραιώτες προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης και το πέτυχαν στις καθυστερήσεις. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...