Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα (vid)

Την μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού, Μπράντον Τόμας, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Μακάμπι Χάιφα.

Αθλητισμός

O Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Όμως τη Δευτέρα ο πρωταθλητής θα μάθει και τον πιθανό αντίπαλο του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί πριν τη διεξαγωγή του δεύτερου προκριματικού, οπότε στην κληρωτίδα θα μπουν ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο πιθανός αντίπαλος των ερυθρολεύκων.

Οι ομάδες είναι:

Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Σάμροκ (Ιρλανδία)
Μάριμπορ (Σλοβενία) ή Σέριφ (Μολδαβία)
Πιουνίκ (Αρμενία) ή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)
Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) ή Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Σλόβαν (Σλοβακία)

Το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Αλ Ντουχάιλ του Κατάρ στις 7. Ντεμπούτο με τους «πράσινους» αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ισλανός στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Φακούντο Σάντσες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία και περιμένει τις εξελίξεις με τον Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός επιθετικός αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και απέχει από τις προπονήσεις της Ένωσης, μέχρι να το διευθετήσει. Η Ουτρέχτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Άμραμπατ, όμως η ΑΕΚ του έχει καταθέσει πρόταση για ανανέωση συμβολαίου.

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ απουσιάζει από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αλλά για ευχάριστο λόγο. Ο Σουριναμέζος επιτελικός μέσος θα γίνει πατέρας, αφού η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη. Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε χτες τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού, Μπράντον Τόμας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...