Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Θετικά δείγματα και πρώτη νίκη με ντεμπούτο Άβιλα (Vid)

Ο νεοαποκτηθείς Γκονζάλο Αβιλα έκανε την πρώτη εμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού στη φιλική νίκη των ερυθρόλευκων επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1. Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που έπαιζε στον Παναθηναϊκό την περασμένη χρονιά

Αθλητισμός

Ο Γκονζάλο Άβιλα έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη μπάλα ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ο νέος ακραίος μπακ των ερυθρόλευκων έκανε ντεμπούτο και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα, στο δεύτερο φιλικό της ομάδας απέναντι στη Φορτούνα Ντίζελντορφ.

Οι Γερμανοί πήραν κεφάλι στο σκορ στο 23’ με άπιαστο σουτ του Πέτερσον αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα.

Αρχικά έφερε το ματς στα ίσα στο 29’, με τον Σισέ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Και με τρόπο, μάλιστα, που μόνο σε στόπερ δεν παραπέμπει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και μέχρι το 57’ και οι 11 βασικοί είχαν αντικατασταθεί. Στο 62’ ο Ραντζέλοβιτς εκτέλεσε το στημένο και ο Αχμέντ Χασάν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κανέ και Κούτρης αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το ματς, με την κατάστασή τους, ωστόσο, να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Κρακόβια, σε ένα ματς που αναμένεται το ντεμπούτο και του Φίλιπ Ζίνκερνάγκελ.

Στον ΠΑΟΚ, ημέρα διπλής μεταγραφικής κίνησης ήταν η χθεσινή, αφού μετά τον Γιάννη Κάργα, ανακοινώθηκε και ο Τιάγκο Ντάντας.

Ο Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Μπενφίκα. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μάλιστα, δέχθηκαν και το… καλωσόρισμα των συμπαικτών τους, πριν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Γερμανικό Kicker, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την Χόφενχάιμ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη χώρα μας, αυτή τη φορά για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ (5+1) στην κλήρωση 2745. Δεν βρέθηκε νικητής και στη δεύτερη κατηγορία (5). Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλογή: ...

Φόρτωση άρθρων...