Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Το μίτινγκ της Τρίτης του Κορδόν και το ταξίδι

Ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, έχει δουλειές με… φούντες αφού ο προπονητής και οι μεταγραφές δεν… περιμένουν.

Αθλητισμός

Είναι πολύ γεμάτες οι πρώτες μέρες του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό κι αυτό δε θέλει κάποια ειδική πληροφόρηση για να το καταλάβει κανείς. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε φάσεις «χτισίματος», σχεδόν, από την αρχή συνεπώς ο νέος αθλητικός διευθυντής έχει ένα σωρό πράγματα να διευθετήσει.

Η πρόσληψη προπονητή είναι το Νο1 αυτή τη στιγμή ωστόσο ταυτόχρονα ο 59χρονος Ισπανός ασχολείται και με τον καταρτισμό μιας αρχικής λίστας για μεταγραφές.

Η Τρίτη (13/6) ήταν μια αρκετά γεμάτη μέρα για τον Κορδόν που είχε ξανά μίτινγκ στο Ρέντη με τους δύο άμεσους συνεργάτες που έφερε από την Ισπανία. Οι τρεις τους βλέπονται κυριολεκτικά καθημερινά ενώ ο αθλητικός διευθυντής περνάει και από τα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να ενημερώνει και παράλληλα να ενημερώνεται για το πως κυλάνε οι συζητήσεις σε διάφορα μέτωπα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα ένα ταξίδι του Κορδόν στην Ισπανία. Και θα είναι ένα ταξίδι και για τον προπονητή αλλά και για μεταγραφές. Αρκετά πράγματα μπορούν να συμβούν εξ ‘αποστάσεως, κάποια χρειάζονται και φυσική παρουσία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...