Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Τρίτο φιλικό τεστ με Κρακόβια – Τα φώτα στον Ζινκερνάγκελ (vid)

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους δίνει απόψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Πολωνική Κρακόβια. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, Κοτάρσκι. Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Αθλητισμός

Ημέρα τρίτου φιλικού, ημέρα Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει στις 7 την Κρακόβια, σε ένα ματς που ο Δανός εξτρέμ αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά με τα ερυθρόλευκα.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη διαφαινόμενη ανανέωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενισχύεται και στη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Ντόμινικ Κοτάρσκι από τη Γκόριτσα για 4 χρόνια.

Χθες, η ομάδα αναχώρησε για Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε ρυθμούς Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς κινούνται στην ΑΕΚ, αφού πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να υπογράψει με την Ένωση. Το συμβόλαιο του Σέρβου αναμένεται να είναι τριετές, με την Χόφενχάιμ να βάζει στα ταμεία της περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στο τριφύλλι οι προπονήσεις συνεχίζονται και χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη στο Πήλιο.

Βασικός στόχος είναι να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Βέλεθ στα στόπερ, με τον αρχηγό της Εθνικής Ισλανδίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον, να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ισοπαλία με… χαμένο τον ιδανικό αυτόχειρα Παναθηναϊκό

Εμφανώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε 2-0, όμως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, έφτασε στο 2-2 και έφυγε «νικητής» από τη Λεωφόρο αφού άφησε ...

Φόρτωση άρθρων...