Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός - Τσουκάριτσκι 3-1: Τα γκολ και τα hightlights του Θρύλου

Ένας παθιασμένος Ολυμπιακός με πρώτα βιολιά τους δύο σκόρερ Φορτούνη – Ελ Καμπί (2 γκολ) και τον Μαντί Καμαρά να «οργώνει», έκανε σκόνη και θρύψαλα την Τσουκάριτσκι σε ένα ημίχρονο, για να αγκαλιάσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Αθλητισμός

Πολύ χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Τσουκάριτσκι για το νέο Ολυμπιακό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βγήκαν στο γήπεδο για να… παίξουν, αλλά για να αρπάξουν από το λαιμό την ομάδα του Βελιγραδίου και το έκαναν με επίδειξη δύναμης από το πρώτο ημίχρονο.

Πιστοί στο πλάνο, καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα στις μονομαχίες και τους δύο σκόρερ Φορτούνη – Ελ Καμπί (2 γκολ) πρώτα βιολιά, η ομάδα του Πειραιά αγκάλιασε από χθες τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League, την οποία θα σφραγίσει στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας.

Μοναδική… μουτζούρα η αδράνεια στις καθυστερήσεις που επέτρεψε στους Σέρβους να μειώσουν σε 3-1, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να τελειώσει 5-0 ή 6-0.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Aκόμη σουτάρουν: Αναμέτρηση στο Κύπελλο Ισραήλ κρίθηκε μετά από 56 εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι

Toν... ατελείωτο είχε η αναμέτρηση της MS Ντιμόνα με την Σιμσόν Τελ Αβίβ για το Κύπελλο Ισραήλ, καθώς η πρόκριση κρίθηκε έπειτα από 56 πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία!

Φόρτωση άρθρων...