Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα πόδια του Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν ένα ποσό που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο δύο χρόνων, μαζί με πλουσιοπάροχα μπόνους κατάκτησης στόχων

Αθλητισμός

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους «ερυθρόλευκους» να… σπάνε τον κουμπαρά προσφέροντας ένα τεράστιο ποσό, που σε βάθος διετίας ξεπερνά τα 3 εκατ. € (1.4 ανά έτος «νετ» συν μπόνους που μπορούν να εκτοξεύσουν το ποσό κοντά στα 4 εκατ. €)!

Ο Σέρβος σέντερ που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από μία τριετία, βρισκόταν εδώ και καιρό στο μπλοκάκι του κόουτς Μπαρτζώκα, αφού αποτελεί ένα από τους πιο πολυσύνθετους ψηλούς στην Ευρώπη, ενώ γνωρίζει την πραγματικότητα των Πειραιωτών.

Ο 28χρονος έγινε μήλον της έριδος για ουκ ολίγες ομάδες, με την Βίρτους Μπολόνια να του δίνει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ και η Μονακό είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της προσφέροντας ένα ποσό στα 2.5 εκατ.

Όπως όλα δείχνουν όμως ο «Μίλου» επέλεξε τον Ολυμπιακό, που έστρωσε χρυσάφι για να τον κάνει δικό του, ρίχνοντας μάλιστα αρκετά τις απολαβές του. Ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει, ενώ προσπάθειες έγινα από τις δύο πλευρές και το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως το συμβόλαιο που είχε με την ρωσική αρκούδα δεν επέτρεπε τον γάμο μεταξύ τους.

Πλέον ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του 28χρονου γίγαντα, χτίζει… δίδυμους πύργους μαζί με τον Μουστάφα Φαλ και στέλνει το μήνυμα σε εγχώριους και όχι μόνο αντιπάλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...