Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΟΠΑΠ Game Time: Ο Αντώνης Καλκαβούρας αναλύει το μεγάλο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με τη Γερμανία

Τι λέει ο γνωστός δημοσιογράφος για την μέχρι τώρα πορεία στο Ευρωμπάσκετ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Δημήτρη Ιτούδη

Αθλητισμός

Η ώρα της κρίσιμης μάχης της Εθνικής Ομάδας για μία θέση στην τετράδα του Eurobasket έφτασε και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τον σημερινό προημιτελικό της Ελλάδας με τη Γερμανία στο Βερολίνο (στις 21:30) και εξηγεί πού θα κριθεί η πρόκριση.

DSC_4480

Χαρακτηρίζει την μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής Ομάδας ως την «αποθέωση των προσαρμογών» και επισημαίνει ότι η ατμόσφαιρα θυμίζει το Ευρωμπάσκετ του 1987 και του 2005 με τον κόσμο να διψά για μια μεγάλη εθνική επιτυχία.

Επιπλέον αναφέρεται στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο «που εμπνέει και δημιουργεί προσδοκίες» και τη διαχείριση του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος «θεωρείται ο πιο επιτυχημένος Έλληνας προπονητής στην Ευρώπη».

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...