Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

«Ώρα ανατροπής» για τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (video)

Τρεις επαναληπτικούς της προημιτελικής φάσης περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός έχει το ευκολότερο έργο στην Καρδίτσα, με τον Ολυμπιακό να θέλει την ανατροπή της ήττας στο Αγρίνιο και το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Tο μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στις 8 το βράδυ στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου. Το 0-0 στην Τούμπα άφησε ανοικτούς λογαριασμούς.

Στην ΑΕΚ που δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος να έχει 1.000 θεατές ο Όγκνιεν Βράνιες τέθηκε εκτός, όπως και οι Στάνκοβιτς και Μάνταλος. Στον ΠΑΟΚ εκτός αποστολής έμειναν ο Μιχαηλίδης με τον Τσόλακ.

Ο Ολυμπιακός στις 6.00 στο Φάληρο καλείται να ανατρέψει την ήττα 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς που συμπληρώνει 200 παιχνίδια στον πάγκο, θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, με παίκτες ακόμη και από τη Β ομάδα, δεδομένου ότι ακολουθούν δύσκολα ματς όπως το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και η αναμέτρηση με την Αταλάντα για το Europa League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2756 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή: ...

Φόρτωση άρθρων...