Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Οριακά στα ημιτελικά η Σίτι σε ματς «ροντέο»

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, αφού κατάφερε να φύγει από το Μαδρίτη με ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο

Αθλητισμός

Έτσι, μπόρεσε να αξιοποιήσει την οριακή νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League, που έγινε στην Αγγλία και έδωσε συνέχεια στο ευρωπαϊκό της ταξίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά βάζει δύσκολα σε κάθε ομάδα.

Οι «σίτιζενς» μπορούσαν να κάνουν μεγάλο βήμα πρόκρισης στο 30', όμως το δοκάρι έσωσε τον Όμπλακ και τους «ροχιμπλάνκος» στο σουτ του Γκιντογκάν. Στη συνέχεια ο Ντιέγκο Σιμεόνε έφερε το ματς εκεί που ήθελε, σταδιακά η ομάδα του πίεσε ολοένα και περισσότερο, όμως στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Έτσι, η Σίτι πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα όπου θα ξαναταξιδέψει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ.

Στην εκπνοή του αγώνα είχαμε επεισόδια και σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών μετά από χτύπημα του Φελίπε στον Φόντεν που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων.

Σημειώνεται ότι, στο άλλο παιχνίδι της Τετάρτης (13/4), η Λίβερπουλ πανηγύρισε επίσης την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς με το 3-3 στο «Άνφιλντ» και τη νίκη της στη Λισαβόνα 1-3, κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...