Τρίτη
09 Δεκεμβρίου 2025

Europa League: Οριστικά στις 22:00 ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ

Οριστικά στη σέντρα σήμερα το βράδυ μπαίνουν Παναθηναϊκός και Φέγενορντ στο «De Kuip» στο Ρότερνταμ. Η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση για την Τρίτη αγωνιστική του Europa League θα διεξαχθεί κανονικά στις 22:00 ώρα Ελλάδας (21:00 τοπική).

Η απόφαση ελήφθη μετά από δύσκολες και πολύωρες διαβουλεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, εν μέσω έντονων καιρικών φαινομένων στο Ρότερνταμ και κατάστασης πορτοκαλί συναγερμού.

Η ώρα διεξαγωγής πέρασε από διαδοχικές αλλαγές στην ώρα της σέντρας. Αρχικά, το παιχνίδι είχε μεταφερθεί από τις 19:45 στις 17:30, σενάριο που τελικά εγκαταλείφθηκε, καθώς η καταιγίδα «Μπέντζαμιν» αναμενόταν να κορυφωθεί εκείνο το διάστημα στην πόλη. 

Έπειτα από την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων και των συνθηκών ασφαλείας, συμφωνήθηκε η σέντρα να γίνει στις 22:00, με την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Περίπου 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο Ρότερνταμ και από τις μεσημεριανές ώρες έδωσαν «παρών» στους δρόμους της πόλης, παρά τον άστατο καιρό, αναμένοντας την τελική απόφαση για την τύχη του αγώνα. 

Η Φέγενορντ προχώρησε αργά το μεσημέρι σε επίσημη ενημέρωση, επιβεβαιώνοντας την διεξαγωγή του παιχνιδιού στο προγραμματισμένο γήπεδο και με κανονική προσέλευση κοινού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάλος στην Τουρκία: Έφοδος στο σπίτι του αρχηγού της Φενέρμπαχτσε για σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Έφοδο στο σπίτι του αρχηγού της Φενέρμπαχτσε, Μερτ Χακάν Γιαντάς, πραγματοποίησε η τουρκική αστυνομία στο πλαίσιο ευρείας έρευνας για παράνομα στοιχήματα και στημένους αγώνες, όπως...

Φόρτωση άρθρων...