Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωση διαγωνιζόμενης που λιποθύμησε στο νερό (photos)

Η Ανίτα Αλβάρεζ λιποθύμησε μέσα στην πισίνα κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στην Βουδαπέστη

Αθλητισμός

Ένα τρομακτικο συμβάν σημειώθηκε εχθές κατά τον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης.

Η Αμερικανίδα Ανίτα Άλβαρεζ έχασε τις αισθήσεις της ενώ εκτελούσε τη χορογραφία της στην πισίνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βουτήξουν στο νερό για να τη σώσουν η Ισπανίδα προπονήτριά της, Αντρέα Φουέντες, και ένας βοηθός της διοργάνωσης. 

hy

Σύμφωνα με την Marca, η αμερικανική ομάδα που ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην αθλήτρια.

Πέρυσι η Άλβαρεζ είχε λιποθυμήσει κατά τους προκριματικούς αγώνες. Η 25χρονη κολυμβήτρια είναι εκτός κινδύνου και η κατάσταση της υγείας της θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες για προσδιοριστούν τα αίτια του 2ου λιποθυμικού επεισοδίου που είχε μέσα σε διάστημα σχεδόν ενός έτους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...