Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Αγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση του Τριφυλλιού – Γιούχα σε Ράντονιτς και παίκτες

Αθλητισμός

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και την Μπάγερν στο Μόναχο για την Euroleague, παραλίγο να χάσουν και από το Περιστέρι για την Basket League.

Το τριφύλλι προηγήθηκε με 20+ πόντους απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο «εξαφανίστηκε» από το παρκέ, με το Περιστέρι να μαζεύει τη διαφορά και στο τέλος να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ντένμον να «κλέψει» το ματς.

Η νέα απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού προκάλεσε αντιδράσεις στο ΟΑΚΑ, με τους λιγοστούς φίλους του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στο κλειστό το βράδυ του Σαββάτου, να γιουχάρουν άγρια τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε τον Σέρβο προπονητή και τους παίκτες του, οι οποίοι δεν δείχνουν ικανοί να αντιστρέψουν την κατάσταση και να επαναφέρουν το τριφύλλι σε υψηλές πτήσεις.

Η κατάσταση στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι έκρυθμη και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Μάριους Γκριγκόνις να βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...