Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Τούρκος αμυντικός Σαμέρ Ακαϊντίν

Ο 29χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη Φενερμπαχτσέ στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή (δανεισμός με οψιόν αγοράς) του Σαμέρ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Φενέρ με τον διεθνή επιθετικό να φτάνει στην θήνα στις 14:30 και αύριο να περνά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

«O Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο, μόλις με ζήτησε στον Παναθηναϊκό δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό που έχουμε στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα κι αυτός ήταν ένας λόγος επίσης που ήρθα. Στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα εδώ και να πάω με την εθνική ομάδα στο Euro. Ελπίζω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά και θα πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο ο διεθνής στόπερ και συνέχισε απαντώντας στο αν μίλησε με κάποιον για την Ελλάδα:

«Είναι ο Αράo εδώ που παίζαμε στην ίδια ομάδα, μου έχει πει κάποια πράγματα, έχω μιλήσει μαζί του. Είδα αγώνες της ομάδας και είδα και τους οπαδούς μας που είναι πάρα πολύ καλοί. Ευχαριστώ πάρα πολύ ανυπομονώ να δω το γήπεδο και να παίξω για την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει είπε με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα: «Η απόφαση είναι του προπονητή μας, εγώ είμαι έτοιμος, όποτε μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...