Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Έβγαλε στη… σέντρα τον Βιλντόζα ο Αταμάν (video)

Επίθεση από τον Εργκίν Αταμάν στον Βιλντόζα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου

Αθλητισμός

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου και στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το ματς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας του.

Αφού εκθείασε τον Καλαϊτζάκη για την απόδοσή του, ο Τούρκος τεχνικός δεν μάσησε τα λόγια του και τα… έχωσε στον Βιλντόζα που «για άλλο ένα παιχνίδι έπαιξε χάλια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας αυτής της νίκης, γιατί έπαιξε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση ερχόμενος από το πάγκο, έπαιξε για την ομάδα. Ο Γκριγκόνις επίσης έπαιξε καλά πάρα τα δυο φάουλ του που του στέρησαν να αγωνιστεί πολλά λεπτά. Ο Βιλντόζα για άλλο ένα παιχνίδι έπαιξε χάλια, ωστόσο είναι ένας πολύ κάλος παίκτης που περιμένει μελλοντικά να αποδώσει. Είχαμε ελλείψεις στην περιφέρεια, έλειπε ο Σλούκας που είναι σημαντικός στην χημεία της ομάδας. Περιμένουμε να αγωνιστεί την εβδομάδα που ξεκινάει.

Δεν είναι καμία δικαιολογία ότι παίξαμε τόσα ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα, είμαστε μια ομάδα ευρωλίγκας. Είναι πολύ θετικό ότι επιστρέψαμε από μια μεγάλη διαφορά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και κερδίσαμε χωρίς να έχουμε καλή απόδοσή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...