Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά πιθανό να ξεκινήσει η τετράδα «φωτιά»

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη να αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί οι Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ και Παλάσιος

Αθλητισμός

Έχουν περάσει οκτώ αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός βαδίζει από νίκη σε νίκη, και μέχρι τώρα οι οπαδοί του δεν έχουν καταφέρει να δουν να ξεκινούν στην ίδια 11άδα σε ένα ματς τους παίκτες που φαντάζονταν από την αρχή μαζί. 

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα συμβεί, ή είναι περισσότερο πιθανό από ποτέ άλλοτε να γίνει, στο ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο του τριφυλλιού με τον Άρη.

Με βάση τα τελευταία δεδομένα, τόσο ο Παλάσιος, όσο ο Σπόραρ και ο Αϊτόρ φαίνεται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Κάτι που εάν συμβεί, και επιλέξει ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς να τους ξεκινήσει στην αναμέτρηση θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο οι Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ και Παλάσιος. 

Μέχρι τώρα οι οπαδοί του τριφυλλιού έχουν δει τους τρεις να παίζουν μαζί, από την αρχή σε ένα παιχνίδι, αλλά πλέον αυτό που καθιστά ιδιαίτερη την παρουσία και των τεσσάρων είναι το γεγονός ότι και ο Μπερνάρ έχει αρχίσει να ξεκινά βασικός και το σημαντικότερο να μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και των συμπαικτών του, κάτι που φάνηκε και στο ματς με την Λαμία εκεί που ο Βραζιλιάνος είχε αρκετά καλή παρουσία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...