Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: «Λευκή ισοπαλία» με τη Λεβερκούζεν στην Αυστρία (video)

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην 3η του φιλική αναμέτρηση επί αυστριακού εδάφους

Αθλητισμός

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Παναθηναϊκό να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, να έχει συνοχή, αυτοματισμούς, εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και να μένει ισόπαλος 0-0 με τον τελευταίο και πιο δυνατό αντίπαλο του στην Αυστρία.

«Είναι μία ομάδα που είναι υψηλού επιπέδου, αλλά πιστεύω σταθήκαμε αντάξιοι, τεστάραμε τις δυνατότητες μας. Σημαντικό ότι δε δεχθήκαμε γκολ σε τρία παιχνίδια, αυτό δείχνει ότι είμαστε συμπαγείς», δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Καλή παρουσία στο ανεπίσημο ντεμπούτο ντεμπούτο του με τα πράσινα είχε ο Ισλανδός στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον, ενώ ο Γιούρι Λοντίγκιν πραγματοποίησε σπουδαία διπλή επέμβαση σε σουτ των Μπράβο και Πογιάνπαλο, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του χωρίς να δεχτεί γκολ.

Στον ΠΑΟΚ, την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον δικέφαλο, έπιασε κατευθείαν δουλειά, ενώ δέχθηκε και το ζεστό καλωσόρισμα των συμπαικτών του.

Στην ΑΕΚ, ο Νόρντιν Άμραμπατ εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει τα κιτρινόμαυρα. Στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Αλεξάντερ Φράνσον, που είχε μείνει στην Αθήνα για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2732 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τ...

Φόρτωση άρθρων...