Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί (video)

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Αθλητισμός

Σε ένα παιχνίδι που… έσπασε καρδιές, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 91-87, κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Ραντεβού για τις δύο ομάδες σε δύο μέρες και πάλι στο ΟΑΚΑ για το Game 2.

Τι κι αν οι Ισραηλινοί είχαν μείνει πίσω και με διψήφιο αριθμό πόντων; Έκαναν την αντεπίθεσή τους στο τέλος και πέρασαν μπροστά. Οι Πράσινοι έμειναν στο ματς, όμως στην τελευταία τους επίθεση (όπου έψαχναν την ισοφάριση) ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα μοιραίο λάθος δίνοντας την μπάλα στους αντιπάλους, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.  Αγωνία στη Μακάμπι καθώς ο Μπόλντγουιν αποχώρησε τραυματίας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπόνζι Κόλσον με 18 πόντους, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες των Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλντγουιν με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, για το «τριφύλλι» ξεχώρισαν οι Ματίας Λεσόρ με 22 πόντους και Κώστας Σλούκας με 12 πόντους και 13 ασίστ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...