Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Με απουσίες υποδέχεται τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (vid)

Στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός, με σημαντικές απουσίες, θα υποδεχθεί απόψε την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ. Στο ΝΒΑ, ο Λεμπρόν Τζέιμς που συνεχίζει τις θεαματικές εμφανίσεις, οδήγησε τους Λέικερς σε νίκη επί των Καβαλίερς με 131-120

Αθλητισμός
Tags: Euroleague

Απέναντι στην Μπάγερν, που καίγεται για τη νίκη διότι θέλει να εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικεί τίποτα ουσιαστικό απόψε στο ΟΑΚΑ. Θα παίξει για το γόητρό του και θα χρησιμοποιήσει αυτό και όσα ακόμα παιχνίδια μένουν στην Ευρωλίγκα για να προετοιμαστεί σωστά ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαπέτρου, Γιόβιτς και Μποχωρίδη.

«Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε στους επόμενους δύο μήνες της σεζόν. Στην Ευρωλίγκα μπορούμε να παίξουμε χωρίς πίεση, λίγο πιο χαλαρά», δήλωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Κέβιν Λαβ αρπάζει με δύναμη από το λαιμό τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον ρίχνει κάτω. Οι δυο τους έχουν κερδίσει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Καβαλίερς το 2016, οπότε μπορούν να κάνουν όση πλάκα θέλουν μεταξύ τους. Πλέον στο Κλίβελαντ έχει μείνει μόνο ο Λαβ, που έβλεπε τον ΛεΜπρόν να… περνάει από πάνω του.

Ο «Βασιλιάς» είναι σε μεγάλη φόρμα, πέτυχε τριπλ νταμπλ με 38 πόντους, 11 ριμπάουντ, 12 ασίστ και οδήγησε τους Λέικερς σε νίκη επί των Καβαλίερς με 131-120. Κάνει ό,τι μπορεί για να μη μείνει εκτός πλέι οφ, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...