Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πιθανότερο να γίνει κανονικά ο 4ος τελικός την Πέμπτη

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά ο 4ος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού το βράδυ (15/6, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ανήμερα του αγώνα η οριστική απόφαση της υπηρεσιακής Κυβέρνησης

Αθλητισμός

Αν και η Κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος μετά την τραγωδία με το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου, ο 4ος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (15/6, 21:15) όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί από την πρώτη στιγμή.

Βέβαια η οριστική απόφαση της υπηρεσιακής Κυβέρνησης θα ανακοινωθεί ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα δοθεί το τζάμπολ του Game 4 των «αιωνίων». Όπερ και σημαίνει ότι εάν και εφόσον επιβεβαιωθεί το επικρατέστερο σενάριο, δεν τίθεται καν θέμα για την παρουσία του κόσμου καθώς θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά και από τη στιγμή που είχε μπει στην κουβέντα η αναβολή του αγώνα, αυτομάτως είχαν δημιουργηθεί και ερωτηματικά για τις εξέδρες του ΟΑΚΑ καθώς θα είχαν περάσει πέντε ημέρες από την ανακοίνωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή για την τιμωρία της έδρας. Όπως φαίνεται τα... εν λόγω ερωτηματικά θα παραμείνουν στο συρτάρι καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι να διεξαχθεί κανονικά το ματς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...