Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 πεν): Επική πρόκριση στα πέναλτι και πάει τελικό το τριφύλλι (video)

Ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 2-0 μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Παναθηναϊκός σκόραρε σε «νεκρό χρόνο» και ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε τρία πέναλτι στο 6-5 της νίκης-πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Αθλητισμός

Μετά από ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε για… αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός έκανε μια απίστευτη ανατροπή, πήρε μια σπουδαία νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με 6-5 στα πέναλτι επί του Παναθηναϊκού, στον δεύτερο ημιτελικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε σκορ πρόκρισης μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης, καθώς προηγήθηκε με τον Ζίβκοβιτς στο 72’ ενώ ο Κεντζιόρα με κεφαλιά έκανε το 0-2 στο 105’.

Τελικά, το «τριφύλλι» ισοφάρισε στην τελευταία φάση της παράτασης με πολύ ωραίο γκολ του Λημνιού και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντραγκόφσκι, που απέκρουσε τρία πέναλτι, με τον Σαμάτα να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση…

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι του τελικού θα συμπληρωθεί από τον νικητή του Άρης-Παναιτωλικός, με το πρώτο ματς να έχει λήξει 1-0 και τη ρεβάνς να διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 6 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...