Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ρεάλ-Ατλέτικο απόψε με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Ενισχυμένες αποδόσεις* για τον χρόνο του πρώτου γκολ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή και τους σκόρερ

Αθλητισμός

Δύο μεγάλα ντέρμπι γίνονται σήμερα στα Κύπελλα Ελλάδας και Ισπανίας. Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην τρίτη αναμέτρησή τους σε μία εβδομάδα. Τα 2 προηγούμενα ντέρμπι κέρδισε ο ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα για το Κύπελλο και με 0-3 στη «Λεωφόρο» για το Πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με 3 γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση ή με 2 για να στείλει το ματς στην παράταση. Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται ακόμα και αν ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Προσφέρονται και 3 ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις, για να σκοράρει ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, να μπει το πρώτο γκολ πριν από το 20ό λεπτό και να σημειωθεί το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Ισπανίας

Στο Κύπελλο Ισπανίας ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση με 2 νοκ άουτ αγώνες. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, το οποίο αρχίζει στις 22:00 στο «Μπερναμπέου».

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr τα ειδικά στοιχήματα για το σκοράρισμα από τον Βινίσιους Ζούνιορ, το πρώτο γκολ πριν από το 30’ και το σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Ο άλλος προημιτελικός ανάμεσα στη Βαλένθια και την Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεκινάει στις 21:00 και τα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις είναι για το πρώτο γκολ πριν από το 30’ και το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Ο μεγάλος νικητής κέρδισε 36.776 ευρώ

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Pamestoixima.gr. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο μεγάλος νικητής κέρδισε 36.776 ευρώ με 2 δελτία! Στο 1 έπαιξε 13 αγώνες και στο άλλο 12. 

Επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε παιχνίδια από τη Super League, την Bundesliga, την Premier League, τη Serie A και τη La Liga και έκανε cash out πριν ολοκληρωθούν οι 5 τελευταίοι χρονικά αγώνες.

Στο μπάσκετ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην 21η αγωνιστική της Euroleague. Εντός έδρας αγωνίζονται οι ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός απόψε (22:00) με τη Ζαλγκίρις και ο Ολυμπιακός αύριο (21:30) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Και οι 2 αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Σήμερα προσφέρεται και ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-5 πόντους διαφορά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...