Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι επιβίωσης στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου για να παραμείνουν πολύ δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος

Αθλητισμός

Τα πλέι οφ της Super League επιστρέφουν στη δράση και το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής ανοίγει με το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Εκεί όπου στις 18:00 ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου ή και να πιάσουν κορυφή σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» δίνοντας ουσιαστικά σύνθημα νίκης για το ντέρμπι. Αϊτόρ και Σένκεφελντ δεν είναι στην αποστολή από τον Φατίχ Τερίμ για λόγους τακτικής, με τον Τούρκο προπονητή να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ σημαντική απουσία και αυτή είναι του Μπάμπα Ράχμαν. Ο Γκανέζος μπακ δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Σάστρε, Μιχαηλίδης με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

O Δικέφαλος τα πηγαίνει καλά στη Λεωφόρο όπου έχει να χάσει δύο χρόνια από τον αντίπαλό του ενώ φέτος το ματς της κανονικής περιόδου είχε λήξει ισόπαλο με 2-2. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 στην παράταση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι, με τις εντυπώσεις πάντως να είναι με το μέρος του εκείνο το βράδυ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...