Υπέταξε τον Βόλο και… έφυγε για τα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν απαράλλαχτοι (και πιο διψασμένοι) στην επανεμφάνισή τους μετά τη διακοπή και επικρατώντας 3-0 της ομάδας της Μαγνησίας στη Λεωφόρο, αγκάλιασαν το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Ο Σπόραρ ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 45+3’, ενώ πήραν τη σκυτάλη στο β’ μέρος Τσέριν (54’) και Βέρμπιτς (59’), πετυχαίνοντας πανέμορφα γκολ με άπιαστα σουτ. Κράτησε και δυνάμεις η ομάδα του Γιοβάνοβιτς στο τελευταίο ημίωρο, δείχνοντας «ζεστή» ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός τον Ιωνικό (21/12).

Με το γνώριμό 4-3-3 παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς. Ο Λοντίγκιν ήταν στο τέρμα, Στην άμυνα ξεκίνησαν -από τα δεξιά προς τα αριστερά- Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στα χαφ, οι Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ, ενώ στα «φτερά» Βέρμπιτς και Παλάσιος, με τον Σπόραρ να παίζει στην κορυφή.

Με 3-4-3 ο Βόλος. Ο Κότνικ ήταν στο τέρμα, Εσκοβάλ, Σιέλης και Πίρινεν η τριάδα στην άμυνα. Άλχο και Ουές είχαν τη δεξιά και την αριστερή πλευρά αντιστοίχως, με τους Μπαριέντος και Μεθκίδα να είναι στον άξονα, ενώ Νοκέρ, Ντέλετιτς και Οζέγκοβιτς συνέθεσαν την τριάδα στην επίθεση.