Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Σενγκέλια - Ενδιαφέρον για Μπαλτσερόφσκι

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Τoρνίκε Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πολωνού σέντερ της Γκραν Κανάρια, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Τoρνίκε Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ, έναντι περίπου 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και περιμένουν τις συζητήσεις του παίκτη με τη Βίρτους Μπολόνια για την αποδέσμευσή του. Κάποια ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν χθες το πρωί πως ο ιταλικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό 500.000 για να παραχωρήσει τον «Τόκο», ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, όμως με δεδομένο πως κι η ίδια δεν «καίγεται» για να τον κρατήσει, θα βρεθεί άμεσα η «χρυσή τομή». Ακόμα κι αν χρειαστεί ο ίδιος ο 32χρονος παίκτης να πληρώσει κάτι σαν ρήτρα αποδέσμευσης.

Στο μεταξύ, μετά την αρνητική απάντηση της Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Γιαν Βέσελι, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πολωνού σέντερ της Γκραν Κανάρια, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Εχει ύψος 2,15 μ., είναι 23 χρόνων και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην κάτοχο του Γιούροκαπ, Γκραν Κανάρια, του Γιάκα Λάκοβιτς. Στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 9,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ, ενώ στην Ευρώπη είχε 8,6 πόντους (9/22 τρίποντα, 40,9%) και 3,8 ριμπάουντ. Ο Μπαλτσερόφσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο κι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει με την Γκραν Κανάρια, αν θέλει αν τον αποκτήσει.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε την Πέμπτη (20/07) ο νεοαποκτηθείς Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «2» και φωτογραφήθηκε μ’ αυτήν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...