Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ 2-2: Γκέλα ξανά κόντρα στον Πανσερραϊκό των 10 με μοιραίο Αθανασιάδη

Αδιόρθωτη ΑΕΚ, γκέλαρε με… buzzer beater του Πανσερραϊκού των δέκα παικτών, 2-2, παρότι προηγήθηκε δύο φορές. Ήρωας για τους γηπεδούχους ο Θυμιάνης, μοιραίο λάθος ξανά από τον Αθανασιάδη

Αθλητισμός

Η ΑΕΚ μπορεί να κρατούσε τους τρεις βαθμούς στις Σέρρες μέχρι τις καθυστερήσεις με τα γκολ των Ρότα και Λιβάι Γκαρσία, όμως ένα τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, έδωσε την ευκαιρία στον Θυμιάνη να βρει δεύτερο γκολ, παίρνοντας μία τεράστια ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό (2-2).

Τεράστιο ματς για τον Πανσερραϊκό, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 65′, όμως δεν τα παράτησε πάλεψε έως το τέλος και δικαιώθηκε.

Το χειρότερο δώρο στον Ματίας Αλμέιδα για τα 50α του γενέθλια έκανε η ΑΕΚ, καθώς προηγήθηκε δύο φορές και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 66’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 95’ από τον Πανσερραϊκό σε 2-2.

Η «Ένωση» εμφανίστηκε επιπόλαιη, και πλήρωσε όπως συνέβη τρεις μέρες πριν στο Αγρίνιο. Ρότα στο 16’ και Γκαρσία στο 45’ τα γκολ της «Ένωσης», που είχε ισοφαριστεί στο 39’ από τον Θυμιάνη.

Με δέκα από το 66’ μετά από αποβολή του Μπέργκστρεμ οι γηπεδούχοι, που όμως μετά από τραγικό λάθος του Αθανασιάδη στο 95’ ισοφάρισαν σε 2-2 με τον αρχηγό τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...