Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3: «Σβηστή» τριάρα στις Σέρρες

Παρά το εκτενές rotation του Τερίμ και τα 8 νέα πρόσωπα ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ότι… έχει τον τρόπο του με τους «μικρούς», νικώντας 3-0 και τον Πανσερραϊκό, με γκολ των Βέρμπιτς-Παλάσιος-Γερεμέγεφ

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-0, στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κάνοντας το… καθήκον του και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Το «τριφύλλι» είχε 8/11 αλλαγές στο βασικό σχήμα, ελέω και του πρώτου ημιτελικού Κυπέλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν άλλαξε συνήθειες, κερδίζοντας ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα σε υποδεέστερο θεωρητικά αντίπαλο.

Ο Βέρμπιτς επανήλθε από τραυματισμό και άνοιξε το σκορ στο 8’, ενώ ο Παλάσιος στο 31’ πέτυχε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αμφότεροι από ασίστ του Μπερνάρ. 

Για να έρθει ο Γερεμέγεφ και να διαμορφώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο 45’ ο Ντάνκερλουι είχε δοκάρι για τη νεοφώτιστη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 50 βαθμούς και τo επόμενο Σάββατο (17/02) υποδέχεται την Λαμία, την ώρα που ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 23 πόντους και δύο ημέρες αργότερα φιλοξενείται από τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...