Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-2: Πέρασε... σβηστά από τις Σέρρες

Παρότι δεν εντυπωσίασε, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του Πανσερραϊκού, παραμένοντας στο… κατόπι της ΑΕΚ. Με 9 παίκτες λόγω δύο αποβολών, ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Αθλητισμός

Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του, αλλά πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του Πανσερραϊκού και συνεχίζει στο… κατόπι της πρωτοπόρου ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στη δημιουργία κόντρα στην καλή οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων όμως τελικά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, ανοίγοντας το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45’+1’) με τον Κωνσταντέλια και «κλειδώνοντας» τη νίκη με αυτογκόλ του Πεταυράκη στο 90’+2’.

Με 9 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Πανσερραϊκός, με τον Μορέιρα να αποβάλλεται στο 69’ με δύο κίτρινες κάρτες, ενώ ο Δεληγιαννίδης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 83’, για επικίνδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες στον Τάισον.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε δεύτερη σερί νίκη μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Κυπέλλου, φτάνοντας τους 57 βαθμούς και παραμένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ ο Πανσερραϊκός για έκτη διαδοχική αγωνιστική, μένοντας στους 24 βαθμούς και στη 10η θέση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ελληνική αποστολή έτοιμη να παρελάσει πρώτη όπως πάντα – Σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (Photos)

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την τελετή έναρξης που σηματοδοτεί την εκκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται όλα τα μέλη της ελληνική...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της Ελλάδας είναι τεράστια τιμή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ένας από τους δύο σημαιοφόρους της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. «Αυτό το συ...

Φόρτωση άρθρων...