Κυριακή
05 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Το εισιτήριο του ημιτελικού στην Τούμπα

Στον 1ο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας του θα προσπαθήσει να βρεθεί ο ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχεται απόψε (22:00 / Cosmote Sport) τη Μαρσέιγ, στη ρεβάνς της ήττας 2-1 που γνώρισε στη Μασσαλία για το Europa Conference League

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Το απίστευτο γκολ του Ντιμίτρι Παγέ… επισκίασε ίσως το επίτευγμα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην έδρα του με μια τόσο «ισχνή» ήττα, απέναντι σε μία Μαρσέιγ που θα αγωνιστεί χωρίς τον Μίλικ, αλλά και αρκετούς βασικούς της, λόγω τιμωρίας και τραυματισμών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Μαρσέιγ

Στην αποστολή του «Δικεφάλου» για το αποψινό παιχνίδι βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Μιχαηλίδη και φυσικά των μη δηλωθέντων ποδοσφαιριστών που είναι οι Βαρέλα, Σάστρε, Ζαμπά και Ολιβέιρα.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό της Τούμπας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ και Τσόλακ.

Χωρίς αρκετούς βασικούς στην Τούμπα η Μαρσέιγ

Όπως προαναφέρθηκε, ο Αρκάντιους Μίλικ έμεινε τελικά εκτός αποστολής για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Σαμπάολι δεν έχει στη διάθεση του τους Ζέρσον, Ντιένγκ και Καμαρά που είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή του γαλλικού συλλόγου: Μαντάντα, Λόπες, Ενγαπαντουεντμπού, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Κολάσινατς, Λιρόλα, Πέρες, Μουστιέρ, Μαντί, Γκεγιέ, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέτ, Αρίτ, Ουντέρ, Μπεναγιά.

Οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Conference League:

19:45 1. Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Λέστερ (Αγγλία) 0-0 α΄ματς
22:00 2. Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Φέγενορντ (Ολλανδία) 3-3
22:00 3. ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) -Μαρσέιγ (Γαλλία) 1-2
22:00 4. Ρόμα (Ιταλία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) 1-2

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (28/4 και 5/5)
Α. Νικητής 4-Νικητής 1
Β. Νικητής 2-Νικητής 3

ΤΕΛΙΚΟΣ (25/5-Τίρανα)
Νικητής Α-Νικητής Β

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...