Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκε ο Κονέ από την ΑΕΚ

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ!

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Το κάζο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. H ΑΕΚ απέτυχε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Παναγιώτης Κονέ υπέβαλλε την παραίτησή του!

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης γίνεται ο πρώτος που ανοίγει την… πόρτα της εξόδου από τους «κιτρινόμαυρους». Το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι βαρύ και ασήκωτο, με τον Κονέ να υποβάλλει την παραίτησή του.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί χαμός το τελευταίο διάστημα, με οπαδούς της ομάδας να δίνουν το παρών το μεσημέρι (16/5) στα γραφεία και να απαιτούν την αποχώρηση όλων των στελεχών (Κονέ, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλου).

Παρόλα αυτά, από πηγές του «κιτρινόμαυρου» περιβάλλοντος δεν προκύπτει ακόμα κάποια παραίτηση. Συγκεκριμένη κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν έχει υπάρξει ακόμα, ενώ η όποια συζήτηση φαίνεται πως θα αφορά όλα τα στελέχη συνολικά.

Θυμίζουμε, πως ο Παναγιώτης Κονέ ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2020. πέρασε δύο φορές από την Ένωση ως ποδοσφαιριστής και όπως φαίνεται, ο κύκλος του στην ομάδα φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Φόρτωση άρθρων...