Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό της ντροπής στην Τούμπα

Αθλητισμός

Ο εισαγγελέας ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες της Τούμπας ώστε να φανεί ποιοι ανάρτησαν το πανό... στήριξης στους δολοφόνους του Άλκη.

Ραγδαίες εξελίξεις για το πανό της ντροπής στην Τούμπα. Μετά από την τοποθέτηση γύρω από το θέμα του ΠΑΟΚ, που φαίνεται πως έχει γίνει… άνω κάτω με το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν οι οπαδοί του, στηρίζοντας τους δολοφόνους του Άλκη, ήρθε η σειρά του εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα και ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες προκειμένου να φανεί ποιοι ήταν εκείνοι που κρέμασαν στις εξέδρες της Τούμπας το συγκεκριμένο πανό.

Και ποιοι το έκαναν… βόλτες στο γήπεδο, αφού το πήραν από τις κεντρικές θύρες και το έβαλαν στα κάγκελα της θύρας 4, όπου έμεινε σε όλο το ματς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια από τις δικαστικές Αρχές για να βρεθούν αυτοί που δεν σεβάστηκαν τον αδικοχαμένο Άλκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Φόρτωση άρθρων...