Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Πάτησε παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό (video)

Ο Ολυμπιακός συγκεντρώνει εγκωμιαστικά σχόλια για τις εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε ξανά παρκέ σε αγώνες προετοιμασίας των Μπακς. Στο τένις, τον Ιταλό Φονίνι θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους 32 του Ίντιαν Γουελς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στην Καλιφόρνια και πανηγύρισε την πρόκριση του στους «32» του Indian Wells για πρώτη φορά στη καριέρα του. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του νούμερο 61 της παγκόσμιας κατάταξης, Πέδρο Μαρτίνεθ, με 2-0 σετ πετυχαίνοντας την 52η νίκη του την εφετινή σεζόν.

Στο 3ο γύρο της διοργάνωσης ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι, Νούμερο 30 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο NBA ,ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο παρκέ και οι Μπακς νίκησαν εύκολα σε φιλικό αγώνα τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 130-110. Οι πρωταθλητές ήταν σαρωτικοί, με τον Greek Freak στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε να γεμίζει την στατιστική της ομάδας του με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ , 6 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Στα δικά μας, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις επικρατώντας του Λαυρίου με 108-72 για την 2 αγωνιστική της Βasket league.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...