Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πιο κοντά στο όνειρο του Μουντιάλ οι Ουκρανοί (vid)

Έπειτα από 29 χρόνια η Αργεντινή πανηγύρισε και πάλι το Διηπειρωτικό κύπελλο, καθώς νίκησε την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ με 3-0. Με έξαλλους πανηγυρισμούς γιορτάστηκε η νίκη της Ουκρανίας κόντρα στη Σκωτία για τα πλέι οφ του Μουντιάλ στο Κατάρ

Αθλητισμός

Παίκτες και φίλαθλοι της Ουκρανίας πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ του Μουντιάλ. Συγκινημένοι οι Ουκρανοί είδαν την ομάδα τους να νικάει την Σκωτία στην Γλασκώβη.

«Παίξαμε για αυτούς. Για αυτούς που πολεμούν στα χαρακώματα. Που πολεμούν, δίνοντας την τελευταία σταγόνα του αίματος τους» δήλωσε ο προπονητής της Ουκρανίας, Ολεξάνταρ Πετρακόφ.

Ουκρανοί στρατιώτες παρακολουθούν από ένα κινητό τον αγώνα της ομάδας τους. Πανηγυρίζουν τα γκολ με ενθουσιασμό.

Το παιχνίδι με την Σκωτία ήταν συναισθηματικά φορτισμένο από την παραμονή του.

«Μίλησα με μικρά παιδιά, με Ουκρανούς, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Αλλά λένε ένα πράγμα: “Ονειρεύομαι να σταματήσει ο πόλεμος”» δήλωσε συγκινημένος ο Ουκρανός παίκτης, Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

Στο Χάμπτεν Παρκ οι παίκτες της Ουκρανίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με την σημαία της πατρίδας τους τυλιγμένη επάνω τους και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 33΄ με τον Γιαρμολένκο. 2-0 στο 49΄ από τον Γιάρεμτσουκ που πανηγύρισε με την ψυχή του.

Οι Σκωτσέζοι μείωσαν στο 79΄ με τον ΜακΓκρέγκορ, όμως η Ουκρανία πέτυχε και 3ο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ντόβμπικ που έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς. Οι Ουκρανοί προκρίθηκαν στον τελικό των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ουαλία με έπαθλο το εισιτήριο για το Κατάρ.

Πανηγυρισμοί και για την Αργεντινή που κατέκτησε το διηπειρωτικό απέναντι στην Ιταλία. Ο Λιονέλ Μέσι μετά το κόπα Αμέρικα σήκωσε και δεύτερο τρόπαιο με την φανέλα που αγαπάει όσο καμία άλλη.

Από το πόδι του ξεκίνησε το πρώτο γκολ δίνοντας ασίστ στον Λαουτάρο. Ο Ντι Μαρία με εντυπωσιακή λόμπα έγραψε το 2-0. Ο Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις σφράγισε την θριαμβευτική νίκη την ομάδας του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...