Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Play off: Κριτήρια ισοβαθμίας - Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα

Η ΑΕΚ έχει πλέον την απόλυτη ισοβαθμία κόντρα στον Παναθηναϊκό και το απόλυτο πλεονέκτημα. Μετράει δύο νίκες κόντρα στους «πράσινους», ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει ένα ματς και υπάρχει και μία ισοπαλία.

Αθλητισμός

Η νίκη της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 3-0 την έφερε στο +4 από τη δεύτερη θέση και της δίνει τεράστιο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η Ένωση έχει να παίξει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό σε Τούμπα και Καραϊσκάκη και την τελευταία αγωνιστική έχει εντός έδρας τη Λαμία, άγνωστο όμως που θα γίνει το ματς λόγω του τελικού του Conference League.

Η ΑΕΚ έχει πλέον την απόλυτη ισοβαθμία κόντρα στον Παναθηναϊκό και το απόλυτο πλεονέκτημα. Μετράει δύο νίκες κόντρα στους «πράσινους», ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει ένα ματς και υπάρχει και μία ισοπαλία. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων για φέτος ολοκληρώθηκαν άρα αν υπάρξει ισοβαθμία ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο φινάλε η ομάδα του Αλμέιδα θα είναι από πάνω.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

-Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

-Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...