Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στους «8» σε Europa League

Πρώτη σε εκπροσώπηση η Ιταλία με έξι ομάδες - Το μεσημέρι η κλήρωση για τα προημιτελικά και των δύο διοργανώσεων

Αθλητισμός

Συνολικά 61 γκολ σημειώθηκαν σε Europa και Conference League στις αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των «16» και των δύο διοργανώσεων της UEFA, μαζί με τα πέναλτι που χρειάστηκε να εκτελεστούν για να κριθεί η πρόκριση στα ματς Άρσεναλ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Σλόβαν Μπρατισλάβας-Βασιλείας.

Εκπροσώπους από 7 διαφορετικές χώρες (η Ιταλία είναι η μοναδική με δύο ομάδες) περιλαμβάνει πλέον η προημιτελική φάση του Europa League.

Η κλήρωση των προημιτελικών, των διασταυρώσεων στους ημιτελικούς αλλά και του «γηπεδούχου» του τελικού, που θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (17/3) στις 14:00 στο «House of European Football» της UEFA στη Νιόν.

Τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 13 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 20 Απριλίου, ενώ στις 11 και στις 18 Μαΐου θα γίνουν οι ημιτελικοί.

Οι ομάδες των προημιτελικών του Europa League:
 

-Γιουβέντους (Ιταλία)

-Ρόμα (Ιταλία)

-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

-Σεβίλλη (Ισπανία)

-Φέγενορντ (Ολλανδία)

-Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία)

-Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο)

-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (Πορτογαλία)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας - Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ακόμα ένα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια και μεγάλη καριέρα του ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 33χρονος αθλητής κατέκτησε στο Ρίμινι της Ιταλίας το έβδομο χρυσό μετάλλιο του σε Ευρωπαϊκό...

Φόρτωση άρθρων...