Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ποιοι φεύγουν, ποιους παίκτες θέλει ο Παναθηναϊκός;

Έρχονται και φεύγουν παίκτες στον νεό Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς

Αθλητισμός

Η αυλαία έπεσε για τον Παναθηναϊκό σε μια σεζόν που κατά κοινή ομολογία βάφτηκε “πράσινη”. Κύπελλλο παντελονάτο και ευρωπαϊκό εισιτήριο, βάζουν τον Παναθηναϊκό σε ένα διάδρομο απογείωσης. Καθώς οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και οι προκλήσεις συνάμα. Για να ανθίσει το “τριφύλλι” σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ποιοί φεύγουν, ποιούς παίκτες θέλει ο Παναθηναϊκός;

Τα σενάρια είναι ήδη πολλά. Άλλα ισχύουν, όμως άλλα πάλι όχι. Το P έχει έγκυρο ρεπορτάζ και βάζει σε μια σειρά την διαδικασία. Αφού φαινομενικά υπάρχει χρόνος. Μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού των “πράσινων”. Όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Γιατί ο Παναθηναϊκός πηγαίνει σε μεγάλο “ξεσκαρτάρισμα”.

Σε μεγάλη ενίσχυση από την άλλη, κυρίως ποιοτική. Προφανώς το μπάτζετ θα είναι αυξημένο, όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένο νούμερο, τούτη την ώρα ως μπάτζετ. Ότι κι αν γράφεται. Άλλωστε θα το επηρεάσει και η Ευρωπη!

 

Στην ουσία κανένας πράσινος δεν θα αποχωρήσει τώρα αφού δεν έχει ειδοποιηθεί και κανένας. Όμως στο εγγύς μέλλον υπάρχουν αρκετά ονόματα που δεν θα συνεχίσουν.

Και φυσικά σας αναφέρουμε τι παίζει στο ρόστερ!

Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, θα αποτελεσουν παρελθόν. Μαουρίσιο (;) ένα τουλάχιστον στόπερ, Μαουρίσιο, δεν έχουν υπέρ τις πιθανότητες παραμονής. Ο Χατζηγιοβάνης είχαμε γράψει πως βλέπει Τουρκία και Ολλανδία.Κατέληξε στην πρώτη… Άγνωστο τι θα γίνει με Καρλίτος (μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχής του). Έχει συμβόλαιο είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Όμως υφίσταται πιθανότητα αποχώρησης.

Ο Λούντκβιστ δεν θα συνεχίσει. Ο Διούδης πάλι έχει συμβόλαιο αλλά με τον Μπρινιόλι στον άσο, υφίσταται ένα θέμα διαχείρησης. Θα ψαχτεί για προτάσεις. Πιθανόν ο Ξενόπουλος θα φύγει γιατί στα δεν μπορεί να μείνει συνεχώς στους δεύτερους… Όμως, η ΠΑΕ τον θέλει.

Ο Βιτάλ έχει ήδη φύγει για Βραζιλία και έχει πάρει και την οικογένεια του. Ανοιχτό του Γκατσίνοβιτς… Εμπλέκονται πολλοί, του αρέσει μεν η Ελλάδα. Δεν το κρύβει, όμως μιλάμε για τριημερή συμφωνία.Σε αρκετές θέσεις, που θα τις μάθετε σχετικά σύντομα θα ενισχθεί το τριφύλλι. Από την άλλη εδώ και καιρό τα “πράσινα” ραντάρ δουλεύυουν σε πυρετώδη ρυθμό. Ώστε να είναι καταρτισμένα και ετοιμοπόλεμα. Θα γίνουν σίγουρες κινήσεις αλλά η Ευρώπη φέτος φέρνει αυξημένη ετοιμότητα. Σήμερα σας παρουσιάζουμε την άμυνα και τη μεσαία γραμμή και θα επανέλθουμε για τα υπόλοιπα…

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει έναν αριστεροπόδαρο στόπερ. Δυναμικό, δυνατό σε χαρακτηριστικά. Και αναζητάει έναν αμυντικό, βασικά αριστερό μπακ. Θα αντικαταστήσει τον Χατζηθεοδωρίδη. Το θέμα του Χουάνκαρ έχει θετική αύρα σαφώς. Αλλά και κάποιο δρόμο ακόμη. Δεν έχει κλείσει τώρα που το γράφουμε το θέμα. Θετική διάθεση υπάρχει πάντως από όλους.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ξεκάθαρα και για box to box, με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ταχύτητα, τεχνική να είναι το προσόν του βασικά. Γκατσίνοβιτς και Μαουρίσιο δεν έχουν ρίξει άγκυρα στο Κορωπί για τη νέα σεζόν… Ειδικά για τον “Γκάτσι” ο μάνατζερ του μιλάει αλλά περιμένει τον νέο του προπονητή στη Γερμανία. Είναι πρότζεκτ με αρκετές παράμετρους.

Οι “πράσινοι” σκανάρουν κυρίως ελεύθερους παίκτες. Για κάποιους όμως που αξίζει τον κόπο, δεν θα διστάσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη, με ένα λογικό αντίτιμο! Φυσικά μετά τις αποχωρήσεις Βιτάλ – Τάσου, τα δυο εξτρέμ είναι must! Οι φορ έχουν συμβόλαιο και κανείς δεν ξέρουν τι πρόταση θα φέρουν ή θα σκάσει…

ΥΓ: Ο Βιγιαφάνες” πολύ πιθανό να μείνει στο ρόστερ, όχι με τα χρήματα που έπαιρνε, κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος.

 

ΠΗΓΗ: paopantou.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...