Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ποιος αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα ;

Αθλητισμός

«Μπορεί να είναι σήμερα, μπορεί αύριο, μπορεί σε δεκαπέντε μέρες, αλλά η απόφαση έχει παρθεί», αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, το φαβορί για να αναλάβει είναι ο Τσάβι Ερνάντεθ.

Ο 41χρονος θρύλος του συλλόγου, με 767 εμφανίσεις φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχει κάνει το… αγροτικό του στο Κατάρ. Τα δύο του χρόνια στον πάγκο της Αλ Σαντ μετρά ένα Πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

Ως δεύτερο φαβορί παρουσιάζεται ένας ακόμα Καταλανός: ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου. Ψηλά στις αποδόσεις και ο Τζόρδι Κρόιφ. Συνδεδεμένος απόλυτα με την ομάδα, αφού και μόνο η βάφτισή του με παραδοσιακό καταλανικό όνομα όταν ήταν μωρό ήταν πολιτική πράξη κατά του δικτάτορα Φράνκο, όμως τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.

Ανάμεσα στα ισχυρά αουτσάιντερ συναντάμε τα ονόματα του Γκαρσία Πιμιέντα (πρόσφατα απολύθηκε από τη Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα), του Αντόνιο Κόντε (έμεινε ελεύθερος μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος με την Ιντερ), του Γιόγκι Λεβ (δεκαπέντε χρόνια στην εθνική Γερμανίας, μέχρι το καλοκαίρι), αλλά και ο Φιλίπ Κοκού, πολλά χρόνια προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά όχι ιδιαίτερα επιτυχημένος ως προπονητής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου στην «OPAP Arena»

Η τεράστια πρόκριση που όλοι προσδοκούσαν εδώ και χρόνια, ήρθε επιτέλους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την συγκλονιστική τους εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό με την Αστον...

Φόρτωση άρθρων...