Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ποιος τενίστας πήγε στο Wimbledon χωρίς... ρακέτα;

Ο τενίστας Ugo Humbert έφτασε στο γήπεδο του Wimbledon για τον αγώνα του με τον Casper Ruud, αλλά είχε ξεχάσει κάτι σημαντικό, τις ρακέτες του

Αθλητισμός
Tags: τενισ

Το ματς είχε ήδη καθυστερήσει 90 λεπτά, λόγω βροχόπτωσης, και άργησε κι άλλο καθώς ο Γάλλος ενημέρωσε τον διαιτητή πως δεν είχε με τι να χτυπήσει τα μπαλάκια. 

«Δεν έχω ρακέτες. Λυπάμαι» είπε ο νεαρός, απολογούμενος, για την γκάφα του. 

Μετά από μερικά λεπτά κάποιος συνεργάτης του Humbert τού έφερε τα απαραίτητα, με τους θεατές να ζητωκραυγάζουν και χειροκροτούν. Ο 24χρονος χαμογέλασε ντροπαλά.

Έχασε το πρώτο σετ της αναμέτρησης, αλλά κατάφερε να επιβληθεί στα επόμενα τρία, νικώντας τον Νορβηγό αντίπαλό του. 

Το 3-6, 6-2, 7-5, 6-4 αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της χθεσινής ημέρας καθώς το ν. 6 της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε εκτός διοργάνωσης από το ν. 112. 

Μετά τη νίκη, που ήρθε μετά από 2 ώρες και 36 λεπτά, ο νεαρός σημείωσε πως το γρασίδι ταιριάζει καλύτερα στο παιχνίδι του. 

«Αγαπώ να παίζω σε γρασίδι, έχω κάνει πολλά, καλά παιχνίδια» είπε. Όσον αφορά στον αγώνα, τόνισε πως «είναι μεγάλη νίκη» και επαινείσαι τον αντίπαλό του για το «πολύ καλό παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια». 

Ο Humbert θα αντιμετωπίσει τον Βέλγο David Goffin στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ...

Φόρτωση άρθρων...