Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πόσο δίνει τον Ολυμπιακό να πάρει το Europa Conference League

Τι απόδοση δίνει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa Conference League - Μεγάλο φαβορί η Άστον Βίλα...

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα το βράδυ της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη, καθώς απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και προκρίθηκε στους «4» του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το απόλυτο έπος και ζουν μοναδικές στιγμές, αφού μαζί με την Άστον Βίλα, τη Φιορεντίνα και την Κλαμπ Μπριζ είναι οι τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση του Europa Conference League της σεζόν 2023/24.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής του ζευγαριού Άστον Βίλα – Ολυμπιακός κι ο νικητής στο Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ θα «μονομαχήσουν» στον τελικό της 29ης Μαΐου.

Ποια ομάδα λοιπόν βλέπουν ως φαβορί οι μπουκ για την κατάκτηση του Conference League; Την Άστον Βίλα, ενώ στη δεύτερη θέση των εκτιμήσεων των bookmakers είναι η Φιορεντίνα, ακολουθεί η Κλαμπ Μπριζ κι ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται σε διψήφια απόδοση λόγω του ότι έχει πέσει πάνω στο εμπόδιο της καλύτερης ομάδας της διοργάνωσης.

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών:

Άστον Βίλα 2.00
Φιορεντίνα 2.60
Κλαμπ Μπριζ 8.00
Ολυμπιακός 10.00

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...