Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Πότε έρχεται ο Σκάρπα για να αρχίσει προπονήσεις

Το… μπαμ του Ολυμπιακού με τον Γκουστάβο Σκάρπα ολοκληρώνεται άμεσα με την άφιξη του Βραζιλιάνου παιχταρά στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά

Αθλητισμός

Ναι, έρχεται! Το μπαμ ολοκληρώνεται. Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά και την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (17/5). Και όταν τελειώσουν όλα θα πιάσει άμεσα δουλειά στο Ρέντη.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία ενίσχυση στο δημιουργικό κομμάτι καθώς ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση Νο10 (κυρίως εκεί) αλλά και στα φτερά της επίθεσης και δη την δεξιά πτέρυγα.

Ο παίκτης πείστηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκηαλλά και τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ αφού θεωρούν ότι και ταιριάζει στον Ολυμπιακό και μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε υπογράψεισυμβόλαιο ως το 2026 με τη Φόρεστ αλλά δεν κατάφερε να δείξει όσα δεδομένα μπορεί και ο Ολυμπιακός έρχεται για να του δώσει την ευκαιρία να δείξει και επί ευρωπαϊκού εδάφους όσα έδειχνε στην Παλμέιρας και τον είχαν απογειώσει. Ότι έφτασε η χρηματιστηριακή του αξία στα 12 εκατ. ευρώ (τώρα στα 10) λέει πάρα πολλά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...