Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Premier League: Kαταργείται η χρήση μάσκας

Στην αναπροσαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού προχώρησε η Premier League

Αθλητισμός

Στην αναπροσαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού προχώρησε η Premier League.

Πιο συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι καταργείται η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα μειώνονται στα δύο την εβδομάδα τα τεστ σε ποδοσφαιριστές και σταφ.

Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες, η κυβέρνηση της χώρας σε συνεργασία είχε προχωρήσει στην κατήργηση του covid pass, ως προαπαιτούμενο για την είσοδο των οπαδών στα γήπεδα.

Μπορεί οι ομάδες να αποφάσισαν την κατάργηση πολλών μέτρων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι περιορισμοί δεν παρέμειναν.  Ένα από τα βασικά το οποίο θα είναι ακόμη σε ισχύ είναι το social distancing, ενώ αναμένεται μέχρι τέλος Φλεβάρη θα υπάρξει περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2755 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ισοπαλία με… χαμένο τον ιδανικό αυτόχειρα Παναθηναϊκό

Εμφανώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε 2-0, όμως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, έφτασε στο 2-2 και έφυγε «νικητής» από τη Λεωφόρο αφού άφησε ...

Φόρτωση άρθρων...