Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο Final 4 του Βελιγραδίου (vid)

Η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ χτυπάει από σήμερα στο Βελιγράδι, καθώς το Final 4 της Euroleague ξεκινάει παρουσία του Ολυμπιακού, μετά από πέντε χρόνια. Με όπλο την έντονη παρουσία του κόσμου τους, οι ερυθρόλευκοι θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό με την κάτοχο του τροπαίου Αναντολού Εφές

Αθλητισμός

Τα ψέματα τελείωσαν. Το Final 4 αρχίζει.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ράψει το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του σηκώνοντας στο Βελιγράδι την κούπα της Ευρωλίγκας. Πρώτα όμως πρέπει να νικήσει την κάτοχο του τροπαίου, Αναντολού Εφές, στον αποψινό ημιτελικό.

«Όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά, ο κύριος στόχος μας δεν ήταν να πάρουμε μέρος στο Final 4. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να το πετύχουμε και να φτάσουμε ως το τέλος», δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Με τον προπονητή της χρονιάς, Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο του, με το μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας, Σάσα Βεζένκοφ, στο παρκέ μαζί με τα άλλα παιδιά, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όλα. Έχει οκτώ νίκες σε δέκα ημιτελικούς Final 4 μέχρι σήμερα. Έχει 12.000 οπαδούς στο πλευρό του, που θα κάνουν ΣΕΦ τη Σταρκ Αρένα. Και παίκτες σαν τον Σλούκα, που ξέρουν να βάζουν μεγάλα σουτ στο τέλος και να νικούν. Όπως τον περασμένο Φλεβάρη.

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Εφές, θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό του Σαββάτου απέναντι στη νικήτρια του άλλου ημιτελικού μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...